Speek Logo
odysseus420

Offline Odysseus420

18 år

Mikes gæstebog

Offline
18. february 2015 kl. 23:54
Julubulu
Uha du hård, hva?


Offline
15. january 2015 kl. 12:46
Odysseus420
ALDRIG KONTANKTER ALBERTOCSGO MIG IGEN BØSSE LUDER HOMO ABE PIS UD AF RØV


Offline
15. january 2015 kl. 12:27
Albertcss
Jeg har været her på siden siden 2008, men jeg har aldrig nogensinde oplevet så meget ligegyldig ballade, som der er lige nu. Jeg har i ca. 2 år uafbrudt diskuteret en masse med Oliver, som minder en del om den nuværende diskoution imellem Sila og Chri/Oliver(hver for sig selvfølgelig), men det har altså ALDRIG været så slemt, er jeg ret sikker på. Jeg er træt af, at Sila ikke bare kan indse, at han har gjort en masse dumme ting. Men jeg er også træt af at Oliver og Chri ikke bare kan tilgive Sila, og indse at alle kan lave fejl.

Nogle af de ting, Sila bliver kritiseret for, stammer fra valget, hvor nogen minder han ved hjælp af valgfusk snuppede borgmesterposten lige for næsen af mig. Jeg mener ikke, det gik retfærdigt til p.g.a nogle regler, vi ikke har endnu, men det gik efter vores grundlov helt retfærdigt til, og jeg stoler på, at Sila ikke har oprettet de brugere. Jeg vil hellere bare glemme det og håbe på, vi kan vedtage nogle bedre regler i Byrådet indtil næste valg.

Sila har dog også tidligere lavet en masse dumme ting som forumindlæg han har slettet, fordi han havde alle imod sig(bl.a. om giraffen Marius), han har lavet indlæg som kan betragtes som både spam og gode nye intiativer, som ingen vil benytte. Han har, så vidt jeg har observeret, gjort en masse lignende dumme ting igen efter valget, men det har vi andre også på et tidspunkt i livet. Det Andeby.dk vi har nu, minder ret meget om den verden, vi ville have, hvis ikke vi kunne finde ud af at tilgive og komme videre.

Jeg ved, jeg har skrevet om, at debatter skaber aktivitet. Jeg mener debatter, der kan bruges til noget. Debatter om Andeby. Debatter om politik. Debatter om musik. Debatter om religion. Ikke mudderkastning hvor vi skal svinde hinanden mest muligt til. Hvad får vi ud af det? Ingenting. Så stop dog de skænderier! Det ødelægger bare stemningen i forummet!

Offline
10. january 2015 kl. 19:27
Julubulu
Ajaaa ved da hvordan man staver, en lille fejl skader ik. Tag dig sammen xD


Offline
7. january 2015 kl. 22:05
Odysseus420
tak champ min ven for råd og godt jul


Offline
7. january 2015 kl. 22:04
Odysseus420
rettelse til julubulu: det hedder til ikke tol

så lær ad stav ;)

Offline
25. december 2014 kl. 13:29
Freestyler420
Ikk for noget fyr, prøv lad vær og true alle sammen. det ville du komme meget længere med tro mig champ,
der ingen af dem der vil skade dig det jeg sikker på, tror nærmere at før du truede dem, var du bare et uskyldigt individ i deres øjne hvorfor så give dig selv en skyld ved at true osv hvad med at overvej om de evt. Var mennesker der ville lære dig at kende men jaja
Håber i har haft en god jul, og i alle får et godt nytår.

Offline
25. december 2014 kl. 13:21
Freestyler420
Det lyder som om i alle har været til vild morgenfest.
VBeeBee formulere sig på en fed måde haha.

Offline
25. december 2014 kl. 12:40
Julubulu
Lmao fyn ligger ikke i Nordjylland lille ven.
Gå tilbage i skolen. XD

desuden er det nok dig der burde droppe dit åndsvage pis. Du startede med at skrive til Carina, hvor efter du siger hun ikke har tilladelse til at skrive til dig?

Grow up. Og dine trusler, får dig bare tol at ligne en lille taber som intet kan. Vil du gøre noget så kom over til dem. For jeg vil væde med du ikke kan en skid.

Og så skriver du til vbeebee hun er grim? Altså du er sgu ikke et hak bedere.


Offline
16. december 2014 kl. 14:30
Kanylehunden
hva sår fyren

Venner

Mike har ingen venner :(

Alle venner

Seneste besøg

Ingen besøg