Speek Logo
.
_HAMDENLANGE

Offline _HAMDENLANGE

95 år fra Valby

GUDs billeder

Flere billeder

GUDs gæstebog


Offline
16. february 2012 kl. 19:49
_MEHo1
Jeg savner dig som min bedsteven. Vi ved vidst godt begge to, at da vi gjorder det forbi var lidt .. ja! Nåmen, jeg vil bare lige sige, at hvis du ikke snart kommer på, så skriver jeg et postkort til dig! HAHAHAHAH, jeg fandt din adresse i min skoletaske. Der har den lagt i et år, hæhæ!:D.


Offline
3. november 2011 kl. 15:02
_MEHo1
Jeg ved ikke hvor du er nu .. eller hvordan du har. Men du ser ud til at ha det godt .. jeg savner dig, meget. Hvis jeg skal skrive det her til dig, imens jeg høre den her sang så tuder jeg.
Anton du kan virkelig ikke fatte, forstå, vide, ane, eller noget andet. Hvor freaking meget jeg savner tiderne med dig, bedsteven. - den gang.


Offline
4. october 2011 kl. 10:05
_MEHo1
det er jeg sikker på han kan majkenbabe. *-:

Offline
3. october 2011 kl. 14:24
KOMiGENGLENN
aaaaaarg, hej anton!
du kan sikkert ikke huske mig længere i:


Offline
22. september 2011 kl. 22:54
_MEHo1
Anton, minskat. Jeg savner også dig, faktisk freaking meget .. Vi skriver
sgu egentlig aldrig sammen mere. Men du ved
godt jeg holder meget af dig .. Det ved jeg
godt du ved.<3

Offline
20. september 2011 kl. 00:07
HEJHATER
<br>Anton mindreng<br>
Fuck jeg elsker dig alligevel.
Du er fucking dejlig<3
Bare det at skrive med dig igår gjorde vidste os begge ret glade. Vi havde alligevel ret seriøse ting at snakke om..<3
Og du så mig uden makeup o-:
Vi er begge to så <br>sæde<br> og fuck hvor jeg griner når vi skriver sammen. Hæhæ
Da du ansøgte mig første gang, var du iiiiskold da vi skrev. Men nu bliver jeg fucker trist selv hvis du bare glemmer et hjerte. Jeg snakkede med min venner om dig idag. De blev helt midsundelig, jeg kunne ikke lade hver med at snakke om dig!
Du er jo så fucking dejlig, jeg elsker dig virkelig.
Du kan altid komme til mig, ligemeget hvad, husk det! Fuck hvor er jeg glad for at vi startede med at skrive du er sindsygt rar. Og jeg ved jeg aaaaaltid kan skrive til dig!
ANTONMiNPRiNS Du er perfekt.<3

Offline
6. september 2011 kl. 10:00
Marietoft_o1
min bedsteurl <3


Offline
1. july 2011 kl. 13:12
_MEHo1
Årh Anton. Hvergang jeg læser i det gule i din profil er der altid en tåre på vej ned af min kind.$;' Jeg savner virkelig den tid, med dig. Den var den bedstesteste jeg nogensinde har haft! Du er helt utrolig.i:' Unik, følsom, dejlig, skøn, køn, vidunderlig, fantastisk .. Jeg savner dig. Kæft jeg savner dig. i:'<3 Du gjorder min hverdag bedre! Men pyt. Vi jo kommet vidre du har både kæreste på og alt det der. ;) Dit liv må da være fuldendt, nu. Men bare så du ved det så elsker jeg alle de gange vi har snakket i tlf sammen.oopsoops. De var ... Ubeskrivelig!:D Når men bare du er lykkelig Så er jeg lykkelig.<3 Jeg elsker dig, eksbedsteven.
- Marlene.


Offline
1. july 2011 kl. 13:12
_MEHo1
Årh Anton. Hvergang jeg læser i det gule i din profil er der altid en tåre på vej ned af min kind.$;' Jeg savner virkelig den tid, med dig. Den var den bedstesteste jeg nogensinde har haft! Du er helt utrolig.i:' Unik, følsom, dejlig, skøn, køn, vidunderlig, fantastisk .. Jeg [i]savner dig. Kæft jeg savner dig. i:'<3 Du gjorder min hverdag bedre! Men pyt. Vi jo kommet vidre du har både kæreste på og alt det der. ;) Dit liv må da være fuldendt, nu. Men bare så du ved det så elsker jeg alle de gange vi har snakket i tlf sammen.oopsoops. De var ... Ubeskrivelig!:D Når men bare du er lykkelig Så er jeg lykkelig.<3 Jeg elsker dig, eksbedsteven.
- Marlene.[/i]


Offline
1. july 2011 kl. 13:12
_MEHo1
Årh Anton. Hvergang jeg læser i det gule i din profil er der altid en tåre på vej ned af min kind.$;' Jeg savner virkelig den tid, med dig. Den var den bedstesteste jeg nogensinde har haft! Du er helt utrolig.i:' Unik, følsom, dejlig, skøn, køn, vidunderlig, fantastisk .. Jeg savner dig. Kæft jeg savner dig. i:'<3 Du gjorder min hverdag bedre! Men pyt. Vi jo kommet vidre du har både kæreste på og alt det der. ;) Dit liv må da være fuldendt, nu. Men bare så du ved det så elsker jeg alle de gange vi har snakket i tlf sammen.oopsoops. De var ... Ubeskrivelig!:D Når men bare du er [/b]lykkelig[/b] Så er jeg lykkelig.<3 Jeg elsker dig, eksbedsteven.
- Marlene.

Venner

Alle venner

Seneste besøg

rasto4 ♂38
1 år siden
hotteanne1234 ♀26
1 år siden