Speek Logo
Skype: Nexuzpatte
_FAMOUSPATTE

Offline _FAMOUSPATTE

21 år fra Brøndby

Slushices billeder

Flere billeder

Slushices gæstebog

Offline
23. january 2012 kl. 18:27
Cute-brunette
HOTT<3

Offline
2. july 2011 kl. 08:45
NadjaLuttermann
Du har en sød stemme Patrick! Også selvom at hvergang vi snakker sammen på skype siger du "hvem er du egentlig" (-;.

Offline
15. june 2011 kl. 08:22
Benedictelucia
jeg elsker dig, du er som en bror for mig <3

Offline
30. april 2011 kl. 15:04
_ANNiKASTREDJE
jeg savner at skrive med dig.. i:

Offline
17. april 2011 kl. 22:31
_CS
Patrick Hitzinger – verdens allerbedste twinling og bedsteven.
- folkens, inden jeg begynder skal det lige siges .. fucker i med ham fucker i med en del forkerte mennesker!’ – jeg er ikke helt stille når jeg først begynder, det skal i vide. Og jeg er slet ikke stille, hvis det er med folk jeg holder utrolig meget af – og det gør jeg af min twinling, så?(-:
Btw, Patrick? Det hele startede første gang jeg skulle se dig i Rødovrecenteret hvor jeg ikke engang kendte dig eller noget? – men det gjorde dem jeg var sammen med, og fuck en hyggelig dag dig mig og de andre alligevel fik den dag. Men så da vi kom hjem, begyndte vi at svine hinanden til og kalde hinanden for luder og bøsse … ret underligt når jeg ikke engang kendte mig og du ikke kendte mig? Men tiden gik og vi var hele tiden uvenner. Men så en dag, blev vi faktisk ret gode venner og vi skulle være sammen osv. Bare ærgerligt at du stak af, haha. Men så en dag skulle du være sammen med en fra min klasse hvor du bare skred igen, hvor jeg flippede fuldkommen ud på dig, humor alligevel!’ – men fuck hvor det pissede mig af at du bare skred. Vi to har alligevel ret mange minder sammen, selvom vi for det meste af tiden har været uvenner .. så har vi også ret gode minder : alle de gange vi har snakket i timer sammen, de gange vi har været sammen, de gange vi har haft camet og du har fortalt de mest underlige historier ever! Men jeg elsker dig sgu alligevel Patrick. Vi er faktisk også bedstevenner, i over et halvt år!(-; tiden går hurtigt, faktisk .. utrolig hurtigt o;’ vi to har været bedstevenner siden den : 14-11-2010.
Patrick? Du skal vide at du har en stor betydning for mig og min hverdag – det må du aldrig glemme. Du er en af dem der har gjort mig til den jeg er nu selvom jeg kun har kendt dig i lidt over et år, men fuck nu det. Du skal vide jeg altid kun vil være et opkald fra dig, hvis der er noget galt .. jeg er her for dig, det skal du vide.


Offline
17. april 2011 kl. 22:07
_FAMOUSPATTE
»'.âlt er blevet slettet eller gjort privat.
skriv endelig en ny lang besked til mig i;
korte beskeder bliver slettet, værdifulde
bliver beholdt. jeg elsker jer alle!*; ~
~jeres patrick.

Venner

Alle venner

Seneste besøg

Chrisser205 ♂14
10 måneder siden
Danial-m2 ♂19
1 år siden
corperd ♂26
1 år siden
andreas.morten ♂21
1 år siden
lalaland420 ♂17
1 år siden
michelsen98 ♂19
1 år siden