Speek Logo
spørg om min msn.
JEGERKARLSENS

Offline JEGERKARLSENS

22 år fra Ølstykke

» ch.s gæstebog

Offline
2. september 2010 kl. 14:01
_josephines
jeg savner osse dig Cecilieminfjerde i:

Offline
6. august 2010 kl. 02:12
_josephines
savner dig verdens bedste
fjerdebedste /;

Offline
3. august 2010 kl. 02:07
Ceciliesimone
dig, elsker jeg.

Offline
24. july 2010 kl. 22:58
JEGERANNAS
jeg elsker dig minpige.
selvom vi nogengange har problemer og bliver uvenner, så må du ikke tvivle på jeg elsker dig og du er en af mine bedste veninder. jeg elsker baby.


Offline
23. july 2010 kl. 16:42
_MARTiNS
Cecilie hee. Min aller bedste veninde i;
jeg vil starte med at sige, at jeg elsker dig overalt på hele jorden. Du er det bedste jeg har..Noglegange glemmer jeg hvor heldig jeg er at have dig, ved min side.. Fordi det er jo fuldstændig utroligt, at jeg har noget der kan være så dejligt, så tæt på mig..Jeg vil altid stå ved siden ad dig, og hjælpe dig.. Hjælpe dig med at træffe beslutninger hvis du har brug for det. Du må altid ringe, eller skrive, eller komme herhjem, og jeg vil hjælpe dig op på benene igen, hvis du falder, eller gribe dig I faldet. Cecilie? Du er en ener, og der må aldrig ske dig noget! Jeg fucking elsker dig overalt! Dit smil, dit grin, din humor, dine øjne!. jeg kunne fanme blive ved, fordi intet er så vidunderligt som dig. Vi har kendt hinanden i mange år. Jeg er utrolig glad for at have dig som veninde.. og endda bedsteveninde. I øjeblikket er vi uvenner. Men du skal stadig vide at jeg elsker dig! Jeg er bare så sindssygt glad for at du er min.. for det er du ! Og jeg deler kun med få i;. selv her forleden, hvor jeg var virkelig nede, og virkelig ked af det, selvom vi var uvenner, prøvede du og hjælpe mig.. - sådan virkede det i hvert fald. Jeg tror slet ikke du ved hvad du egentlig har gjort for mit liv. når jeg tænker på alle vores minder skat, kan jeg ikke lade vær og smile Vi hænger jo sammen? Vi to vi kan alt, vi kan alt det jeg ikke har kunnet med nogen før d;. det jo som magi! Du gør mit liv værd at leve nogengange.. Seriøst! Du kan få et smil frem når jeg ellers er ved at bryde sammen.. Jeg kan ikke forklare det.. Men hvis jeg ved du er derude, er der altid håb! Vi har også haft vores dårlige perioder hvor vi har været uvenner, men cecilie hee&maria olsen er sku i medgang og modgang!vi hører sammen og vi skal nok klare det skat.. Det skal vi, og det gør vi. Du er som min helt egen sol. Du holder mig oppe.. Du er fucking en helt. For skat? Du gør mig lykkelig. Uden dig er min sol væk! Uden dig er der mørkt i MIN verden, selvom der måske er lyst udenfor i den anden verden!.. Hvis man måtte vælge en dag og dø ville jeg vælge at dø samme dag som dig, for hvis jeg skulle leve en dag, et sekund uden dig, tror jeg ikke jeg ville kunne rejse mig, bevæge mig, eller overhoved trække vejret.. Jeg har efterladt mit hjerte hos dig, vil du ikke godt passe på det? .. Hvis du forsvinder, tager du mit hjerte med dig! Og jeg er virkelig ked af at jeg har fået dig til at tro at du ikke kan stole på mig :(.. men jeg blev bare så sur !! undskyld! Jeg undskylder af hele mit hjerte! Jeg er utrolig ked af det.. men du skal bare vide at jeg altid vil være her for dig! Jeg er kun ét ring fra dig skat. Og så er jeg ved din side. Jeg vil ikke uden dig cecilie! Du den dejligste pige i hele verden i;. jeg elsker dig !i;{y'.


Offline
24. june 2010 kl. 22:37
_katjacaroline
.cecîlieheê, er du vimmersvej hvor jeg elsker dig. det var virkelig dejligt at se dig idag minpige i;. du er så savnet, har virkelig savnet at se dig. også elsker jeg dine kram elskede, du betyder virkelig enormt meget (L. det må du aldrig glemme !d;. du som en lillesøster for mig. jeg elsker dig


Offline
15. june 2010 kl. 11:49
JCJH
DIG DER FUCK AF!
jeg elsker dig lillecille,
så dejligt at se dig igen '
igår minpige, du betyder så
stort aldrig glem det smuks.


Offline
8. june 2010 kl. 13:57
Barbiesuller
DU ER SÅ KLAM!!


Offline
5. june 2010 kl. 17:34
GLADEPERNILLE
du har virkeligt et sjovt&søde grin.


Offline
31. may 2010 kl. 12:40
_forlovedes
jeg elsker dig vb. tigerdyr!i;

Venner

Alle venner

Seneste besøg

Mik-007 ♂23
4 dage siden
david1997 ♂20
5 dage siden