Speek Logo
bedsteveninde:-)
BARBIECREW04

Offline BARBIECREW04

13 år

Sut ;bs billeder

Flere billeder

Sut ;bs gæstebog


Offline
30. november 2015 kl. 07:13
Snorretop
hey


Offline
23. april 2012 kl. 18:11
Theb1tch
The only bitch in my world!
Looooooooooove to you baby.


Offline
26. august 2011 kl. 17:28
_SIMON
savner dig skat :'(

Offline
4. august 2011 kl. 11:31
Vxsutso
du er ogs den bedste barndom!.
- jeg savner ogs' dig skat s;


Offline
26. july 2011 kl. 01:49
DirtyChelle
Bedsteveninde i;<3
- En pige som dig findes der ikke andre af.Vi har kendt hinanden i ret mange år efterhånden,og er den dag idag din bedsteveninde..
Du skal virkelig vide hvad du betyder for mig.Vi har haft vores nedture, og har været uvenner i en længere periode men det er blevet godt igen,Du er en pige man ikke kan give slip på.Du er den person i mit liv der har den største betydning.Kunne ikke ønske mig bedre bedsteveninde end dig.Du støtter mig 100 procent op i de valg jeg tager & du er her for mig lige meget hvad der sker,og kan sige det samme til dig, jeg vil være her for dig i medgang og modgang ..Selvfølgelig tager man nogen dumme valg ind i mellem, men lige meget om du tager nogen dumme valg, så er jeg her for dig.
Vil stå ved din side. Og når du er ked af det, kan du græde på min skulder og det ved du godt.Du kan fortælle mig alt og du ved jeg kan holde på det. Jeg vil være den du kan stole allermest på og det skal du vide,og det må du virkelig aldrig nogensinde tvivle på!
Du er den person jeg ikke kan leve uden..Du er mitliv, du er mit lys..Du er min optur og mit smil ;D Hvis jeg ikke havde dig ved min bevidsthed, ville alt miste sin farve og sin mening..Du er alting.
Vores minder vores tider. Jeg glemmer det ikke.Vi har oplevet meget sammen smukke!!
Min bedsteveninde - Min verden
Jeg vil altid elske dig.

DinDin Bedsteveninde Chelle foraltid oops


Offline
26. july 2011 kl. 01:41
DirtyChelle
Bedsteveninde i;<3
- En pige som dig findes der ikke andre af.
Vi har kendt hinanden i ret mange år efterhånden,
og er den dag idag din bedsteveninde..
Du skal virkelig vide hvad du betyder for mig.
Vi har haft vores nedture, og har været uvenner
i en længere periode men det er blevet godt igen,
Du er en pige man ikke kan give slip på.
Du er den person i mit liv der har den største betydning.
Kunne ikke ønske mig bedre end veninde en dig.
Du støtter mig 100 procent op i de valg jeg tager
& du er her for mig lige meget hvad der sker,
og kan sige det samme til dig, jeg vil være her for dig
i medgang og modgang..Selvfølgelig tager man nogen
dumme valg ind i mellem, men lige meget om du tager
nogen dumme valg, så er jeg her for dig.
Vil stå ved din side. Og når du er ked af det,
kan du græde på min skulder og det ved du godt.
Du kan fortælle mig alt og du ved jeg kan holde på det.
Jeg vil være den du kan stole allermest på og det skal du vide,
og det må du virkelig aldrig nogensinde tvivle på!
Du er den person jeg ikke kan leve uden..
Du er mitliv, du er mit lys..Du er min optur og mit smil :D
Hvis jeg ikke havde dig ved min bevidsthed, ville alt
miste sin farve og din mening..Du er alting.
Vores minder vores tider. Jeg glemmer det ikke.
Vi har oplevet meget sammen smukke!!
Min bedsteveninde - Min verden
Jeg vil altid elske dig:*

Offline
16. june 2010 kl. 20:00
_josefines.com
-hjørdisarge.
skat, skat, skat. ét helt år, jaé, det er virkelig meget. jeg er utrolig stolt over stadig at være ved din side, den dag idag. jeg ved godt vi har haft vores nedture, men fûck nu det. vi har holdt sammen gennem det her, for at være noget hertil hvor vi er idag! jeg ville ikkh være som jeg er idag, uden din hjælp og støtte gennem tiden. jeg kan ikkh takke dig nok gange, eller beskrive min taknemmelighed med ord. jeg er seriøst en af verdens lykkeligste piger - du er jo min bedste url veninde og jeg er squ rimligt stolt over det. det er ikkh alle der er så fandens heldige at ha' en pige som dig, jeg var nok bare heldig dengang vi blev bedste url veninder, men jeg er så mega, giga glad for at det er os to og jeg vil aldrig nogensinde miste dig skat. hvis det sker, så vl jeg græde i flere dage, uger osv. ja, jeg vil græde mig selv i søvn hver evig eneste aften. jeg vil ligge søvnløs og tænke på dig skat. jeg kan huske dengang hvor vi var ved at miste hinanden og det var virkelig én af de største nedture jeg har været igennem i mit liv. jeg ved godt at det var min fejl, men jeg har undskyldet så mange gange og det kommer virkelig lige fra hjertet, så jeg håber jeg er tilgivet nu skat. for dengan, græd jeg virkelig meget, over at ha' mistet dig, det var virkelig noget af det værste der nogensinde er sket for mig og det var indtil vidre mitlivs fejltagelse. jeg er så ked af det baby. lad os komme vidre i livet, for jeg vil tilbringe resten af mit liv sammen med dig, du er en utrolig fantastisk pige og jeg elsker dig overalt på jorden. du er en af de aller mest netydningsfulde piger i min hverdag og jeg savner at skrive meget med dig. vi er heldigvis begyndt at få kontakten lidt igen smukke. jeg lover dig at jeg aldrig forlader dig, for jeg har prøvet og jeg skal aldrig tilbage, det sker bare ikkh igen skat, det lover jeg dig. hvis bare du lover mig, heller aldrig at bytte mig ud. så er det os to for evig&altid baby. al den tid vi har skrevet sammen, snakket i tlf. sammen, ja bare været bedste url veninder, har næsten været perfekt, og grunden til jeg siger næsten, er fordi vi har jo haft den éne kæmpe nedtur, jeg ved godt at jeg bliver ved med at vende tilbage til den og jeg har ikkh andet at sige end, at det må jo bare være fordi vi holder så fandens meget af hinanden at vi 'fandt sammen' igen. men fûck, hvor det betyder mitliv skat. jeg elsker dig højere end du tror og jeg vil seriøst aldrig glemme sådan én fantastisk pige som dig elskede. jeg vil lige til sidst, slutte med at sige tillykke og tak for det her fantastiske år med dig, det har virkelig været det hele værd skat, selv den kæmpe nedtur, alle de gange jeg har grædt, seriøst, det har virkelig været alting værd. jeg er super glad for at det stadig er os to, efter et helt år. jeg håber self. at det kun er ét, ud af resten af livet - men lad os nu alligevel fejre at det hedder hjørdis&nadia, bedsteurl veninde, ja for fûcking altid skat.
-dindin bedste url veninde.


Offline
14. march 2010 kl. 11:22
BARBIECREW04
frederik dit fede dyr?:D
fuck af heldvedes til:D

Offline
10. march 2010 kl. 14:58
Powerpuf01
hvad sker der for dig, Flaxi-boy.
skrid klamme!
arge nederen der er nogen der har hacket dig!
elsker dig minmin<3

Offline
11. february 2010 kl. 18:17
CHOKOLADEFREAKK
Arge&Valleh.
Bedsteurl! i:

Venner

Alle venner

Seneste besøg

heeyzu ♂23
4 dage siden
rasmus19 ♂19
47 dage siden
freak23 ♂26
5 dage siden
dumle88 ♂29
2 måneder siden